• KONTAK KAMI 

  • KONTAK KAMI 

KENAPA PILIH KITA

Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

  • 8+ Taun
    8+ Taun
    8 taun pengalaman manufaktur
  • layanan OEM/ODM
    layanan OEM/ODM
    Tim sales profesional. Nggawe pesenan OEM / ODM sampeyan wareg.
  • Dhukungan pabrik
    Dhukungan pabrik
    Adhedhasar tim 100+ buruh profesional 8 baris produk. Output saben wulan kita bisa tekan 10000+ pcs.
  • Kontrol kualitas
    Kontrol kualitas
    Kabeh produk kita tundhuk karo standar internasional kanggo nyukupi panjaluk sertifikasi panandha sing beda.
  • layanan sawise-sales
    layanan sawise-sales
    Layanan sawise-sales 12 sasi Warranty 24 jam online
PRODUK KAMI

Perusahaan teknologi dhuwur sing melu riset, pangembangan, produksi lan dodolan produk peralatan rehabilitasi medis kayata piranti mlaku-mlaku, Markas lan R&D basa diadegaké ing Ninghai County, Ningbo City, lan ana kantor cabang ing saindhenging negara.

  • Tim kita
    Tim kita
  • kantor kita
    kantor kita
  • Ruang sampel
    Ruang sampel
  • Gudang kita
    Gudang kita
PUSAT PAWARTA

Adil kita "kualitas apik kanggo kaslametané, apik iman kanggo pembangunan, nggunakake teknologi anyar kanggo nambah kualitas produk".We bakal warmly welcome rawuh lan pengin kita bisa netepake kerjasama long-term.Muga-muga kita bisa nyedhiyani produk paling apik lan paling sawise- layanan dodolan kanggo sampeyan.

Ninggalake PESAN
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka. Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan. Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa