Kasus

VR

Kasus

Materi kursi rodha listrik luwih abot, lan motor lan piranti liyane nggawe bobot sakabèhé luwih gedhe, lan asring angel digunakake ing macem-macem skenario kayata climbing lan undhak-undhakan. Ing mangsa ngarep, kursi rodha listrik sing padha karo lipat lan portabel bakal dadi fokus pangembangan industri. Kanthi promosi teknologi cerdas, tingkat integrasi mesin lan intelijen kursi roda listrik terus saya tambah. Dipercaya yen ing mangsa ngarep, kursi rodha listrik pancen bisa dadi bagian saka uripe wong tuwa lan wong cacat, bisa nggabungake uripe, ningkatake kualitas urip, lan menehi kenyamanan kanggo obahe.

Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa