Kabar

VR

Kabar

Miturut klasifikasi skenario panggunaan, kursi rodha listrik saiki bisa dipérang dadi jinis njero ruangan, jinis universal njero ruangan lan ruangan, lan kursi rodha jinis ruangan. Antarane kursi rodha listrik sing dikontrol dening para penghuni, luwih akeh metode setir listrik sing diadopsi. Kursi rodha listrik jinis njero ruangan cocok kanggo kursi rodha listrik sing digunakake ing jarak cedhak njero ruangan utawa ruangan. Iku entheng, karo wheel ngarep cilik, lan radius ngowahi cilik lan kacepetan alon; Kapabilitas alangan uga asring diwatesi dening terrain sing kompleks. Jinis anyar saka kursi rodha cerdas wis bisa njlentrehake rute lan jarak antarane lokasi saiki lan panggonan, lan éling pandhu arah otonom lan posisi; bisa ngerti instruksi basa cendhak manungsa kaya robot, lan éling dialog manungsa-mesin, kontrol swara, etc.

Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa