Produk

VR

Ningbo Youhuan Automation Technology Co.Ltd. minangka perusahaan sing duwe spesialisasi ing kursi rodha lan pitulungan Perusahaan teknologi tinggi sing melu riset, pangembangan, produksi lan penjualan produk peralatan rehabilitasi medis kayata piranti mlaku-mlaku. Kursi rodha kita wis lulus tes teknis lan kualitas dijamin, ngiringi perjalanan sing aman kanggo wong tuwa lan cacat.

Minangka grosir kita, sampeyan bisa langsung ngedol merek urheall kita. akeh unit manufaktur sing disiyapake kanggo nglawan permintaan produk sing saya mundhak. Lan kita uga bisa nyedhiyani layanan OEM, kang wis request tartamtu kanggo jumlah pesenan. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.


Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa