Kursi Roda Nursing

VR

Kursi rodha perawat sing bisa digunakake kanggo perawatan pasien, bisu roda universal non-slip. Desain anti banyu kabeh awak. Bisa digunakake kanggo jamban pasien. adus. awak cilik. Bisa ngliwati dalan sing sempit. Lawang sing sempit. Operasi prasaja. Sinau sakdetik. Lulus CE ISO lan sertifikasi Otoritatif Internasional liyane.

Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa