Kursi Roda Lipat Daya Baja

VR

We have akeh Steel Power Folding wheels karo ban mburi 24inch, Lipat lan protable, Bobot kapasitas bisa tekan 150kg.High-karbon bahan baja pigura.  Wong cacat lan wong tuwa iku suitalbe. Kursi rodha uga Lulus sertifikasi ISO International Authoritative CE.

Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa