Kursi Roda Lipat Daya Ringan

VR

Bobot awak mung 18kg (tanpa baterei). desain entheng lan foldable. Bisa dilebokake ing bagasi. Ing pojok kantor. sampeyan uga bisa njupuk ing bis lan subway. Singkatipun.iku Kursi Roda Lipat Daya Ringan sing cocok banget kanggo lelungan. Lulus CE ISO lan sertifikasi resmi internasional liyane.

Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa