Kursi Roda Portable Daya Lipat Kanthi Otomatis

VR

Portal Daya Foldine Otomatis Kanthi Kursi Roda Kanthi nggunakake remot kontrol kanggo entuk lempitan kanthi gerakan lengkap.kontrol siji-tombol.operasi kasebut gampang.lan sampeyan bisa sinau sajrone sedetik. Awak digawe saka alloy aluminium kelas aerospace. sing entheng lan gampang digawa.lan bisa digunakake ing pesawat. Lulus CE ISO lan sertifikasi resmi internasional liyane.

Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa