Layanan

VR

KENAPA PILIH KITA

Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

  • 8+ Taun
    8+ Taun
    8 taun pengalaman manufaktur
  • layanan OEM/ODM
    layanan OEM/ODM
    Tim sales profesional. Nggawe pesenan OEM / ODM sampeyan wareg.
  • Dhukungan pabrik
    Dhukungan pabrik
    Adhedhasar tim 100+ buruh profesional 8 baris produk. Output saben wulan kita bisa tekan 10000+ pcs.
  • Kontrol kualitas
    Kontrol kualitas
    Kabeh produk kita tundhuk karo standar internasional kanggo nyukupi panjaluk sertifikasi panandha sing beda.
  • layanan sawise-sales
    layanan sawise-sales
    Layanan sawise-sales 12 sasi Warranty 24 jam online
PROSES PENGOLAHAN PRODUK

Kita duwe teknologi, peralatan lan bahan mentah sing paling anyar sing tekan standar EU. Kita duwe departemen desain dhewe, bengkel percetakan transfer panas, bengkel sablon sutra sing ramah lingkungan, bengkel tenun lan bengkel kemasan.

  • 1. Ninggalake produksi kanggo kita lan ninggalake wektu kanggo pasar.
    1. Ninggalake produksi kanggo kita lan ninggalake wektu kanggo pasar.
    Kita bakal ngatur produk sing dibutuhake ing wektu paling cendhak lan menehi sampeyan kanthi syarat kualitas paling dhuwur.
  • 2. Komunikasi syarat tartamtu kanggo pelanggan.
    2. Komunikasi syarat tartamtu kanggo pelanggan.
    Ayo kita ngerti luwih cepet apa sing dikarepake lan apa sing bisa ditindakake kanggo mangsuli pitakon babagan kustomisasi.
  • 3. Pilihan teknologi
    3. Pilihan teknologi
    Kustomisasi sandhangan nganggo merek utawa karya seni pribadi. Pilih salah siji saka gaya iki lan kreatif karo desain sampeyan.
  • 4. Voucher konfirmasi
    4. Voucher konfirmasi
    Priksa informasi produksi produk, kalebu ukuran logo, lokasi lan werna,Staf kita bakal mriksa informasi produk karo sampeyan lan miwiti produksi sawise ngonfirmasi nggawe tagihan,Pesthekake mriksa kasebut kanthi teliti kanggo ngindhari kesalahan ing proses produksi mengko.
  • 5. Gawea bukti
    5. Gawea bukti
    Wis lancar banget nganti saiki. Kita bakal ngirim sampel menyang sampeyan lan konfirmasi lan nyetel maneh kanggo mesthekake yen ora ana kesalahan ing produksi massal. Sampeyan mung kudu sabar.
  • 6. Produksi massal
    6. Produksi massal
    Kustomisasi batch cilik,pesenan minimal 100 lembar. Siklus produksi kira-kira 25 dina. Manajemen sistematis Workshop,perencanaan reglonal,pembagian tenaga kerja sing jelas,informasi produksi sing rahasia banget,bisa dipercaya produksi kita.
KASUS

Kita duwe teknologi, peralatan lan bahan mentah sing paling anyar sing tekan standar EU. Kita duwe departemen desain dhewe, bengkel percetakan transfer panas, bengkel sablon sutra sing ramah lingkungan, bengkel tenun lan bengkel kemasan.

  • 1
    1
  • 2
    2
  • 5
    5
Ninggalake PESAN
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka. Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan. Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa