Kursi Roda Listrik
VR
  • Detail Produk
Babagan YOUHUAN
Ningbo Youhuan didegaké ing Maret 2014, wis kira-kira 150 karyawan.marketing liwat 36 negara lan wilayah.lan serves luwih saka 200,00 pangguna tuwa ing saindhenging donya. Kanthi area 200 hektar, luwih saka 3000 meter persegi bengkel standar, duwe cetakan, pangolahan, welding, frekuensi dhuwur, cetakan injeksi,  lukisan, bengkel pemurnian perakitan.Certified dening TUVISO13485.EU sertifikasi CE. Kita setya ngrampungake masalah kesulitan lelungan kanggo populasi tuwa global. Tanggung jawab kita yaiku nambah indeks rasa seneng wong tuwa. Fokus ing pangembangan lan produksi kursi rodha listrik cerdas portabel, kursi rodha baja, kursi perawat cerdas lan macem-macem skuter mobilitas. Youhuan ngrawat lan nglindhungi manungsa. Kita pengin nggawe kursi roda listrik sing cerdas manungsa sing bakal dadi ati lan peduli lan fokus ing pengalaman pangguna. Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd punika Produsèn produk engergy anyar karo fasilitas testing uga-dilengkapi lan kuwat technical force.With sawetara saka sudhut, kualitas apik, prices cukup lan designs apik gayane, produk kita digunakake digunakake ing produk engergy anyar lan industri liyane.Produk kita akeh diakoni lan dipercaya dening pangguna lan bisa nyukupi kabutuhan ekonomi lan sosial sing terus-terusan.We welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan masyarakat kanggo hubungi kita kanggo hubungan bisnis mangsa lan sukses bebarengan.

Para panuku mesthi entuk kualitas sing paling apik sing nyedhiyakake lan dipercaya Skuter roda papat sing didol ing Amazon minangka produsen skuter Mobilitas listrik sing bisa dilipat lan gampang dipasang. Perusahaan kita wis nandur modal akeh ing R&D lan nginggilaken teknologi. Iki wis menehi asil awal pungkasanipun. Amarga skuter roda papat sing didol ing Amazon minangka skuter mobilitas listrik sing bisa dilipat lan gampang diselehake, kaluwihan skuter Mobilitas listrik ditemokake terus-terusan, iki wis digunakake kanthi akeh ing lapangan Penyediaan Terapi Rehabilitasi. Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. wis ngembangake reputasi pasar ing industri kanggo ngirim produk lan solusi sing luar biasa. Kemampuan sing luar biasa ndeleng upaya kita ing R&D.

Properti:Perlengkapan Terapi RehabilitasiPanggonan Asal:zhejiang
Nomer Model:YH-601102Tipe:Kursi rodha sepedha 
jeneng produk:Kursi rodha listrik Daya Motor:250
warna:Gray\Red\Blue\Silver\CustomizedDaya tahan:Nganti 25 km
Wektu Pengisian Daya:5 jamKapasitas muat:130KG
Bobot resik:55 KgPangisi daya:100 ~ 240V, 50-60Hz, Pangisi daya cerdas
Packing ukuran:575 * 400 * 720 mm

FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?A: Kita minangka pabrikan sing berpengalaman kanthi pabrik sing ambane 52.000 meter persegi. P: Apa aku bisa duwe produk khusus dhewe?A: Ya. OEM&ODM kasedhiya, kalebu desain, logo, paket dll. Q: Apa MOQ?A: Kanggo persediaan, MOQ yaiku 1 pcs. Kanggo OEM&ODM, MOQ punika 50 pcs. Q: Bisa njaluk sampel?A: Nggih. Kita bisa nyedhiyakake sampel kanggo tes kualitas. Sampeyan mung kudu mbayar sampel lan kurir. Kita bakal ngatur ing 3 dina apa. P: Apa syarat pembayaran?A: T/T, Western Union, Paypal dll.Q: Apa wektu pangiriman?A: Ing 15 dina kanggo pesenan siap. About 25-30 dina kanggo OEM&ODM order.Wektu pas gumantung ing kahanan nyata.
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Ninggalake PESAN
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka. Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan. Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa