Kursi Roda Lipat Daya Baja
VR
  • Detail Produk

Duwe digunakke sing paling apik lan padhang kanggo gabung kita, Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. nemokake iku luwih gampang lan luwih efisien kanggo ngembangaken produk ing regular basis.Cheapest Cacat Folding Motorized Automatic Power Electric Wheelchair Kanggo Disabled punika asil Newest nggabungke kabeh efforts lan kawicaksanan kita karyawan. Iku luwih nyukupi kabutuhan pasar. Desain Kursi Roda Listrik Otomatis Lipat Cacat Paling Murah Kanggo Cacat dianggep cocog karo tren pasar, supaya kita luwih maju tinimbang manufaktur liyane. Iki digawe saka bahan mentah sing wis diuji dening inspektur QC kita. Kanthi ngolah bahan kasebut kanthi teknologi sing luwih apik, kita mesthekake yen produk kasebut nduweni akeh kaluwihan .kursi rodha listrik ,kursi rodha manual ,Kursi rodha panjat tangga bakal nggawa penak lan mupangat kanggo para pelanggan.


Properti:Perlengkapan Terapi RehabilitasiPanggonan Asal:Zhejiang, China
Jeneng merek:merek YHNomer Model:YH-E6001
Tipe:Kursi rodhajeneng:kursi rodha listrik
Bahan:Aluminium Alloy Kabwarna:Warna sing disesuaikan
Logo:Logo Custom NampaFungsi:Kesehatan
Bobot:38 kgSampel:Diwenehake
Packing:KartonOEM:kasedhiya
Kapasitas bobot:120 kg



Model
E-6001
Kapasitas baterei
Baterei 24V12A
toleransi
20-25 km utawa luwih
daya motor
250W * 2
Kacepetan
0-6 km, limang kacepetan luwes
Jembare kursi
45CM
ambane jog
43CM
Dhuwur kursi
50CM
Ukuran roda ngarep
10 inchi
Ukuran roda mburi
16 ing
Bobot mobil
38 kg
Kapasitas muatan
120 kg
wektu ngisi daya
6-8 jam

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Ninggalake PESAN
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka. Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan. Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa