Kursi Roda Lipat Daya Baja
VR
  • Detail Produk
Babagan YOUHUAN
Ningbo Youhuan didegaké ing Maret 2014, wis kira-kira 150 karyawan.marketing liwat 36 negara lan wilayah.lan serves luwih saka 200,00 pangguna tuwa ing saindhenging donya. Kanthi area 200 hektar, luwih saka 3000 meter persegi bengkel standar, duwe cetakan, pangolahan, welding, frekuensi dhuwur, cetakan injeksi,  lukisan, bengkel pemurnian perakitan.Certified dening TUVISO13485.EU sertifikasi CE. Kita setya ngrampungake masalah kesulitan lelungan kanggo populasi tuwa global. Tanggung jawab kita yaiku nambah indeks rasa seneng wong tuwa. Fokus ing pangembangan lan produksi kursi rodha listrik cerdas portabel, kursi rodha baja, kursi perawat cerdas lan macem-macem skuter mobilitas. Youhuan ngrawat lan nglindhungi manungsa. Kita pengin nggawe kursi roda listrik sing cerdas manungsa sing bakal dadi ati lan peduli lan fokus ing pengalaman pangguna. Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd punika Produsèn produk engergy anyar karo fasilitas testing uga-dilengkapi lan kuwat technical force.With sawetara saka sudhut, kualitas apik, prices cukup lan designs apik gayane, produk kita digunakake digunakake ing produk engergy anyar lan industri liyane.Produk kita akeh diakoni lan dipercaya dening pangguna lan bisa nyukupi kabutuhan ekonomi lan sosial sing terus-terusan.We welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan masyarakat kanggo hubungi kita kanggo hubungan bisnis mangsa lan sukses bebarengan.

Ing kompetisi pasar sengit, Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. wis thukul terus-terusan. Kita nandur modal ing R&D kanggo nemokake solusi sing luwih apik ing industri Penyediaan Terapi Rehabilitasi. Produk kasebut dianugerahi kinerja sing stabil lan multi-fungsi. Utamane digunakake ing lapangan aplikasi Perlengkapan Terapi Rehabilitasi. Ing pimpinan dewan direksi perusahaan, Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. wis terus-terusan nganyarke teknologi lan ngenalake mesin-mesin dhuwur kanggo terus-terusan nyopir tren pasar lan nambah kualitas produk supaya bisa marem saben pelanggan. Tujuane yaiku dadi salah sawijining perusahaan sing paling dipercaya ing pasar.

Properti:Perlengkapan Terapi RehabilitasiPanggonan Asal:Zhejiang, China
Jeneng merek:merek YHNomer Model:YH-E6001
Tipe:Kursi rodhaJeneng produk:Kursi Roda Listrik
Bahan:Aluminium Alloy Kabwarna:Warna sing disesuaikan
Logo:Logo Custom NampaFungsi:Kesehatan
Bobot:38 kgSampel:Diwenehake
Packing:KartonOEM:kasedhiya
Kapasitas bobot:120 kg

Model
YH-600102
Kapasitas baterei
Baterei 24V12A
toleransi
20-25 km utawa luwih
daya motor
250W * 2
Kacepetan
0-6 km, limang kacepetan luwes
Jembare kursi
45CM
ambane jog
43CM
Dhuwur kursi
50CM
Ukuran roda ngarep
10 inchi
Ukuran roda mburi
16 ing
Bobot mobil
38 kg
Kapasitas muatan
120 kg
wektu ngisi daya
6-8 jam

Profil perusahaan
Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd
Apa Produsèn professnal kanggo kursi rodha listrik .skuter mobilitas listrik lan produk medical liyane.

Kita uga duwe tim desain apik lan berkembang 10-15 produk ajeg saben taun. We duwe model ekonomi, model biasa lan
model tingkat dhuwur kanggo pelanggan milih.

Saiki, produk kita wis didol ing saindenging jagad. Lan kita duwe reputasi apik kanggo kualitas dipercaya, workmanship apik lan
desain apik gayane. Lan Kita wis netepake hubungan koperasi strategis sing apik karo akeh pelanggan domestik lan manca, diekspor menyang
Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Aurtralia, Asia Tenggara luwih saka 80 negara, wis ukuran ageng.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Ninggalake PESAN
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka. Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan. Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa