Kursi Roda Lipat Daya Baja
VR
  • Detail Produk
saka Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. conveys konsep produk inovatif unik.

Babagan YOUHUAN

Ningbo Youhuan didegaké ing Maret 2014, wis kira-kira 150 karyawan.marketing liwat 36 negara lan wilayah.lan serves luwih saka 200,00 pangguna tuwa ing saindhenging donya. Kanthi area 200 hektar, luwih saka 3000 meter persegi bengkel standar, duwe cetakan, pangolahan, welding, frekuensi dhuwur, cetakan injeksi,  lukisan, bengkel pemurnian perakitan.Certified dening TUVISO13485.EU sertifikasi CE. Kita setya ngrampungake masalah kesulitan lelungan kanggo populasi tuwa global. Tanggung jawab kita yaiku nambah indeks rasa seneng wong tuwa. Fokus ing pangembangan lan produksi kursi rodha listrik cerdas portabel, kursi rodha baja, kursi perawat cerdas lan macem-macem skuter mobilitas. Youhuan ngrawat lan nglindhungi manungsa. Kita pengin nggawe kursi roda listrik sing cerdas manungsa sing bakal dadi ati lan peduli lan fokus ing pengalaman pangguna. Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd punika Produsèn produk engergy anyar karo fasilitas testing uga-dilengkapi lan kuwat technical force.With sawetara saka sudhut, kualitas apik, prices cukup lan designs apik gayane, produk kita digunakake digunakake ing produk engergy anyar lan industri liyane.Produk kita akeh diakoni lan dipercaya dening pangguna lan bisa nyukupi kabutuhan ekonomi lan sosial sing terus-terusan.We welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan masyarakat kanggo hubungi kita kanggo hubungan bisnis mangsa lan sukses bebarengan.

Ing Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd., upaya kabeh karyawan kita wis ngasilake perbaikan sing tetep ing R kita.&Kapabilitas D lan peluncuran latihan Rehabilitasi nggunakake kursi rodha kanggo wong cacat utawa wong tuwa kanggo nggampangake lelungan. Kursi rodha listrik lempitan Teknologi biasane diadopsi kanggo desain lan manufaktur produk. Kanthi gati kanggo layanan lan kepraktisan, Latihan Rehabilitasi nggunakake kursi rodha kanggo wong cacat utawa wong tuwa kanggo nggampangake lelungan. Kursi rodha listrik lipat bisa umum katon ing lapangan (s) Perlengkapan Terapi Rehabilitasi. Kanthi taun akrab lan keahlian ing wilayah kerja iki, Ningbo Youhuan Automation Technology Co, Ltd.

Properti:Perlengkapan Terapi RehabilitasiPanggonan Asal:Zhejiang, China
Jeneng merek:merek YHNomer Model:YH-E6001
Tipe:Kursi rodhaJeneng produk:Kursi Roda Listrik
Bahan:Aluminium Alloy Kabwarna:Warna sing disesuaikan
Logo:Logo Custom NampaFungsi:Kesehatan
Bobot:38 kgSampel:Diwenehake
Packing:KartonOEM:kasedhiya
Kapasitas bobot:120 kg

Profil perusahaan
Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd
Apa Produsèn professnal kanggo kursi rodha listrik .skuter mobilitas listrik lan produk medical liyane.

Kita uga duwe tim desain apik lan berkembang 10-15 produk ajeg saben taun. We duwe model ekonomi, model biasa lan
model tingkat dhuwur kanggo pelanggan milih.

Saiki, produk kita wis didol ing saindenging jagad. Lan kita duwe reputasi apik kanggo kualitas dipercaya, workmanship apik lan
desain apik gayane. Lan Kita wis netepake hubungan koperasi strategis sing apik karo akeh pelanggan domestik lan manca, diekspor menyang
Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Aurtralia, Asia Tenggara luwih saka 80 negara, wis ukuran ageng.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Ninggalake PESAN
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka. Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan. Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa