Kursi Roda Lipat Aluminium Alloy
VR
  • Rincian Produk

Hot sade aluminium alloy kursi rodha entheng lempitan daya remot kontrol kursi rodha elektrik dirancang ing macem-macem gaya lan ukuran mawarni-warni. Teknologi minangka daya saing inti perusahaan. Wiwit diadegaké, kita wis nliti lan ngembangaken teknologi tingkat dhuwur kanggo mesthekake proses manufaktur Highly efisien. Iku kalebu sawetara sudhut lan umume katon ing lapangan aplikasi saka Rehabilitasi Therapy Supplies. Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. tansah tetep ing filosofi bisnis-oriented pasar lan nganggep 'kejujuran & ikhlas' minangka prinsip perusahaan. Kita nyoba nggawe jaringan distribusi swara lan ngarahake nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

Properti:Perlengkapan Terapi RehabilitasiPanggonan Asal:ZHEJIANG CHINA
Jeneng merek:Y HNomer Model:YH-E7001
Tipe:Kursi Roda, Kursi Roda ListrikBahan Rangka:Aluminium Alloy Kab
Max Loading:150 kgNgisi daya dawa:6-8 Jam
Bobot:26 kgBobot baterei:2.2 Kg
Kacepetan:0-6 Kilometer, Lima Bisa DisetelMode deteksi::RLU
pengontrol:360 Derajat Rocker ControllerJarak tempuh:20-25km

Deskripsi Produk
Kanthi Remote Control (Brushed Motor)
Daya Motor
saben 250W, total loro 500W
Bobot
28KG 
Baterei
baterei lithium labeled (13AH)
Bobot baterei
2.2KG
Bahan Rangka
wesi magnesium
Kacepetan
0-6 kilometer, limang gir bisa diatur
Muatan
150 KG
Sistem Rem
rem elektromagnetik
Wektu Ngisi daya
6-8 jam
Pengontrol
360-degree rocker controller
Sudut Upslope
kurang saka utawa padha karo 35 derajat
Jarak tempuh
20-25KM
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Ninggalake PESAN
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka. Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan. Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa