Skuter Mobilitas Listrik
VR
  • Rincian Produk

Skuter kanthi daya kuwat lan daya tahan sing apik cocok kanggo lelungan kutha. Skuter listrik sing bisa dilipat sing diluncurake dening Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. nduweni posisi sing jelas lan minangka produk sing dirancang kanggo ngatasi titik nyeri industri. Panggunaan teknologi nyumbang kanggo produksi YOUHUAN sing sampurna. Skuter kanthi daya kuwat lan daya tahan sing apik cocok kanggo lelungan kutha. Skuter listrik sing bisa dilipat digunakake akeh ing lapangan (s) Electric City Bike lan liya-liyane. Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. bakal terus nganggo strategi pemasaran ilmiah lan majeng kanggo fokus ing ekspansi pasar, mbentuk jaringan dodolan lengkap ing saindenging jagad. Menapa malih, kita bakal mbayar manungsa waé liyane kanggo kumpul talents, njupuk kawicaksanan inovatif lan competitive disaring kanggo pembangunan long-term perusahaan kita.

Panggonan Asal:Hebei, ChinaJeneng merek:Yh
Nomer Model:YH-SC01Gir:Kacepetan Tunggal
Range saben daya:31 - 60 kmBahan Rangka:Aluminium Alloy Kab
Ukuran Roda:10"Kacepetan Max:30-50Km/j
Tegangan:24VSumber Daya:Baterei Lithium
Sistem rem:Rem Cakram Wheal mburiTorsi:80-90 Nm
Wektu Pengisian Daya:3 jam, 8-10h> > 3 jam, 8-10hPosisi motor:motor hub ngarep
Posisi baterei:Tube mudhunKapasitas baterei:12 AH
Tipe pinter:elektronikjeneng produk:Skuter Mobilitas Listrik
Daya Motor:250Wwarna:Gray\Red\Blue\Silver\Customized
Daya tahan:Nganti 25 kmKapasitas muat:130KG
Bobot resik:55 KgPangisi daya:24V2A
Packing ukuran:1280 * 550 * 710 mm

Bahan 
Paduan Aluminium + Baja
Shock absober
Ngarep 2 lan Mburi 1
Baterei
Timbal-asam 12V×2 20AH
Sistem Rem
Rem elektromagnetik
bubuk motor
24V/400W(LINIX/o Taiwan)
Kursi
360° Kursi Kulit Tebal
Pengontrol
24V / Dinamis50A
Lampu ngarep
LED
MIN. Radius Nguripake
1,5m
werna-werna
Grey\Red\Blue\Silver\Customize
MAX. Kelas Pendakian
12°
Ukuran (L×W×H)
1200×520×900 mm
Ground Clearance
150 mm
Packing Ukuran
1280×550×710 mm
Bobot Net tanpa baterei
41 kg
Bahan Wheel Hub
Paduan Aluminium /◊ Nylo import
Bobot reged karo baterei
46 kg
Wheelbase
81CM
Kapasitas Bobot
100 kg
Sistem penggerak
24V Disegel Mini Transaxle
MAX. Kacepetan (km/h)
8-10 km/j
MAX. Driving Range
iki 25 km
FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan? A: Kita minangka pabrikan sing berpengalaman kanthi pabrik sing ambane 52.000 meter persegi. P: Apa aku bisa duwe produk khusus dhewe? A: Ya. OEM&ODM kasedhiya, kalebu desain, logo, paket dll. Q: Apa’iku MOQ? A: Kanggo persediaan, MOQ yaiku 1 pcs. Kanggo OEM&ODM, MOQ punika 50 pcs. Q: Aku bisa njaluk sampel? A: Nggih. Kita bisa nyedhiyakake sampel kanggo tes kualitas. Sampeyan mung kudu mbayar sampel lan kurir. Kita bakal ngatur ing 3 dina apa. P: Apa syarat pembayaran? A: T/T, Western Union, Paypal dll. P: Apa'wektu pangiriman? A: Ing 15 dina kanggo pesenan siap. About 25-30 dina kanggo OEM&ODM order.Wektu pas gumantung ing kahanan nyata.
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Ninggalake PESAN
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka. Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan. Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa