Skuter Mobilitas Listrik
VR
  • Rincian Produk

Babagan pangembangan industri, Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. wis didorong ngembangake produk anyar supaya kita tetep kompetitif. Wis dibuktekake manawa teknik bisa ningkatake efisiensi kerja lan njamin kinerja produk. Wis akeh panggunaan ing lapangan aplikasi Electric City Bike. Sajrone pirang-pirang taun, skuter listrik lipat skuter listrik kanggo wong cacat wis dikenal kanthi akeh dening para pelanggan sing wis kerja sama.

Panggonan Asal:Hebei, ChinaJeneng merek:Yh
Nomer Model:Yh-ebikeGir:Kacepetan Tunggal
Range saben daya:31 - 60 kmBahan Rangka:Aluminium Alloy Kab
Ukuran Roda:14"Kacepetan Max:30-50Km/j
Tegangan:36VSumber Daya:Baterei Lithium
Sistem rem:Rem Cakram Wheal mburiTorsi:80-90 Nm
Posisi motor:motor hub ngarepPosisi baterei:Tube mudhun
Kapasitas baterei:10 ahTipe pinter:elektronik
Motor:Tanpa sikatSertifikasi:ce
Bisa dilipat:ya wisjeneng produk:Sepeda Listrik Lipat Kab
Baterei:Baterei Lithium utawa baterei asam timbalDaya Motor:350W
warna:abang biru putihDaya tahan:25-150KM
Pedal:pedal lipat PVCKapasitas muat:150KG

Ban
Ban ukuran 14*2.125
Pigura
Skuter listrik
daya motor
350W
Endurance
50 km
wektu ngisi daya
5-7 jam
Pengontrol
9 tabung pengontrol gelombang sinus
Kapasitas muatan
130 kg
Bobot
53 kg tanpa baterei
Ukuran packing
121*64*64CM
FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita minangka pabrikan sing berpengalaman kanthi pabrik sing ambane 50.000 meter persegi.

P: Apa aku bisa duwe produk khusus dhewe?
A: Ya. OEM&ODM kasedhiya, kalebu desain, logo, paket dll.

Q: Apa’iku MOQ?
A: Kanggo persediaan, MOQ yaiku 2 pcs. Kanggo OEM&ODM, MOQ punika 50 pcs.

Q: Bisa njaluk sampel?
A: Nggih. Kita bisa nyedhiyakake sampel kanggo tes kualitas. Sampeyan mung kudu mbayar sampel lan kurir. Kita bakal ngatur ing 3 dina apa.

P: Apa syarat pembayaran?
A: T/T, Western Union, Paypal dll.

Q: Apa'wektu pangiriman?
A: Ing 15 dina kanggo pesenan siap.
About 25-30 dina kanggo OEM&ODM order.Wektu pas gumantung ing kahanan nyata.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Ninggalake PESAN
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka. Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan. Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa