Kursi Roda Listrik
VR
  • Rincian Produk

Teknologi penting banget ing proses manufaktur produk. Kanthi nglamar teknologi, kita wis kasil nganyarke produk. Iku populer ing skenario aplikasi (s) saka Rehabilitation Therapy Supplies saiki. Kursi rodha pengontrol listrik lan kursi rodha drive kanthi sertifikat CE ISO bisa mbantu perusahaan ngadeg ing lingkungan sing kompetitif lan dadi pimpinan industri kanthi cepet. Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. wis nyadari pentinge teknologi. Ing taun anyar, kita wis nandur modhal akeh banget ing dandan teknologi lan nganyarke lan riset lan pangembangan produk anyar. Kanthi cara iki, kita bisa manggoni posisi sing luwih kompetitif ing industri kasebut.

Properti:Perlengkapan Terapi RehabilitasiPanggonan Asal:Zhejiang, China
Jeneng merek:merek YHNomer Model:YH-7001
Tipe:Kursi rodhaJeneng produk:Kursi Roda Listrik
Bahan:Aluminium Alloy Kabwarna:Warna sing disesuaikan
Logo:Logo Custom NampaFungsi:Kesehatan
Bobot:27.5kg (tanpa baterei)Sampel:Diwenehake
Packing:KartonOEM:kasedhiya
Kapasitas bobot:130 kg

 

Kursi roda pengontrol listrik lan kursi roda drive kanthi sertifikat ISO CE 

 

 

Motor Kursi Roda Listrik 250W*2
Roda ngarep ban inflatable 8-inch
baterei 12A24V lithium baterei
Roda mburi 12-inch inflated
jog jero: 450mm
ambane kursi: 450mm
dhuwur kursi: 500mm
Penyerapan kejut, redaman musim semi kabeh
Sistem rem: rem elektromagnetik cerdas
Bahan rangka alumunium alloy
Backrest: dhuwur luwes
Kapasitas beban maksimal 150KG
Sudut pendakian≤20 derajat
Ukuran mobil 760mm x 630mm x 380mm
Kacepetan maju 0 ~ 6KM (bisa diatur)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaluwihan:
1. Gampang melu kanggo panyimpenan lan transportasi sing apik
2. Pijakan kaki sing dilipat nggawe luwih gampang kanggo ngadeg utawa lungguh
3. Pigura entheng lan tahan karat lan nambah keamanan pasien
4. Kursi alus nggawe pasien luwih nyaman nalika lungguh
5. Produsen profesional sajrone 10 taun kanthi produk terapi rehabilitasi lan produk perawatan kesehatan.
6. Kita duwe cukup saham ing gudang, wektu pangiriman sampel mung butuh 1-3 dina.
7. Perusahaan kita nyedhiyakake inspeksi produk, jaminan produk, sertifikat.

 

Model liyane kanggo sampeyan deleng 

 

 

 

 Cara kontak 

 

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Ninggalake PESAN
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka. Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan. Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa