Kursi Roda Listrik
VR
  • Rincian Produk

Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. sawise riset pasar jangka panjang, kita wis nggawe produk anyar sing beda karo kanca-kancane. kursi rodha listrik pancen nduweni peran penting ing aktivitas saben dinane.Produk paling apik ora bisa dipungkiri ayu, legendaris kanthi cara dhewe lan cukup suwe kanggo tetep populer sajrone wektu sing cendhak. Nggambarake tren lan pangembangan industri paling anyar, kursi roda tenaga listrik sing digunakake kanthi kualitas apik kanthi manual dirancang supaya bisa narik kawigaten wong. Kajaba iku, nduweni sawetara ciri sing apik banget, sing ndadekake nilai tambah. Ing pasar sing kompetitif iki, Persediaan Terapi Rehabilitasi iki nduweni ruang apresiasi paling gedhe.

Properti:Perlengkapan Terapi RehabilitasiPanggonan Asal:Zhejiang, China
Jeneng merek:YOUHUAN MEDICALNomer Model:E7001
Tipe:Kursi Roda, Kursi Roda ListrikBahan Rangka:Aluminium Alloy Kab
Max Loading:150 kgNgisi daya dawa:6-8 Jam
Bobot:26 kgBobot baterei:2,2 kg
Kacepetan:0-6 Kilometer, Lima Bisa DisetelSistem rem:Rem elektromagnetik
pengontrol:360 Derajat Rocker ControllerJarak tempuh:20-25km

Deskripsi Produk
Kanthi Remote Control (Brushed Motor)
Daya Motor
saben 250W, total loro 500W
Bobot
20KG (Brushless Motor)
Baterei
baterei lithium labeled (13AH)
Bobot baterei
2.2KG
Bahan Rangka
wesi magnesium
Kacepetan
0-6 kilometer, limang gir bisa diatur
Muatan
150 KG
Sistem Rem
rem elektromagnetik
Wektu Ngisi daya
6-8 jam
Pengontrol
360-degree rocker controller
Sudut Upslope
kurang saka utawa padha karo 35 derajat
Jarak tempuh
20-25KM
Nampa warna, logo, ukuran, lsp.
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Ninggalake PESAN
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka. Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan. Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa