Kursi Roda Listrik
VR
  • Rincian Produk

Sawise pirang-pirang wulan kerja pangembangan sing murka nanging migunani, Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. wis sukses banget kanggo nglakokake 2022 Amazon sing adol Bingkai Bingkai Tangan kanggo Kursi Roda Listrik Rumah Sakit. Prodhuk diwenehake karo macem-macem fitur lan macem-macem aplikasi. We Pabrik ing macem-macem werna lan gaya. Ing mangsa ngarep, Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. bakal terus ngenalake bakat sing luar biasa lan sinau teknologi canggih, menang inisiatif ing kompetisi pasar, lan ngatasi alangan dalan kanggo nggayuh tujuan dadi perusahaan kelas donya.

Properti:Perlengkapan Terapi RehabilitasiPanggonan Asal:Zhejiang, China
Jeneng merek:YOUHUAN MEDICALNomer Model:6005
Tipe:Kursi rodhaKemampuan climbing:≤13°
ukuran roda ngarep:10 inchiukuran roda mburi:16 ing
Baterei:24V12ABobot mobil:34 kg
urip baterei:10-20kmKacepetan maksimum:6-10 km/j
Bobot nggawa:120 kgWong sing ditrapake:tuwa / cacat

Deskripsi Produk
Sugeng Rawuh Kanggo Ngunjungi Produk Kita.
Nama Produk: Kursi Roda Listrik
Model produk: 600501
Wong sing ditrapake: wong tuwa / cacat
Daya Motor: 250W * 2
Kemampuan climbing:≤13°
Bobot bobot: 120kg
Kapasitas baterei: 24V12A
Bobot mobil: 34 kg
Urip baterei: 15-20 km utawa luwih
Bobot angkut: 120kg Bobot angkut: 120kg
PRODUK ELEKTRIK

E7001

Kanthi remot kontrol Bisa digawa ing pesawat / Handrails sing bisa dipindhah supaya gampang digunakake/ Rem elektromagnetik/Anti-miring Desain/Desain ban shock absorber High Strength Aluminium Alloy kanggo Vehicle
Daya Motor: 500W Bobot: 28KG
Penggerak motor: penggerak gear logam Baterei: baterei lithium labeled (13AH) Bobot baterei: 2.2KG Bahan rangka: Alu Alloy
Kacepetan: 0-6 kilometer,
limang bisa diatur Beban: 150 KG Sistem rem: rem elektromagnetik Daya dawa: 6-8 jam Controller: 360 derajat rocker controller Sudut upslope: kurang saka utawa padha karo 35 derajat Kilometer: 20-25 KM

E6001

Bobot resik:40KG Total dawa kendaraan:117CM
Total jembaré kendaraan:65CM
jembaré dilipat:39CM Jembaré kursi:45CM Ukuran roda mburi:16 inchUkuran roda ngarep:10 inch
Dhuwur kursi:50CM Dhuwur kendaraan:93CM
ambane kursi:43CM
Dhuwur mburi:42CM Kapasitas muat:120KG

E6002

Bobot resik:40KG Total dawa kendaraan:117CM
Total jembaré kendaraan:65CM
jembaré dilipat:39CM Jembaré kursi:45CM Ukuran roda mburi:22 inch Ukuran roda ngarep:10 inch
Dhuwur kursi:50CM Dhuwur kendaraan:93CM
ambane kursi:43CM
Dhuwur mburi:42CM Kapasitas muat:120KG

E600501

Remot kontrol manual nyetel pedal lan sandaran Bobot resik:40KG Total dawa kendaraan:117CM
Total jembaré kendaraan:65CM
jembaré dilipat:39CM Jembaré kursi:45CM Ukuran roda mburi:16 inchUkuran roda ngarep:10 inch
Dhuwur kursi:50CM Dhuwur kendaraan:93CM
ambane kursi:43CM
Dhuwur mburi:42CM Kapasitas muat:120KG

E6003

Bobot resik:40KG Total dawa kendaraan:117CM
Total jembaré kendaraan:65CM
jembaré dilipat:39CM Jembaré kursi:45CM Ukuran roda mburi:16 inch Ukuran roda ngarep:10 inch
Dhuwur kursi:50CM Dhuwur kendaraan:93CM
ambane kursi:43CM
Dhuwur mburi:42CM Kapasitas muat:120KG

E7001B

Tas anti banyu opsional kanggo gampang nggendhong Alloy Aluminium Kekuwatan Dhuwur kanggo Kendaraan / Dhuwur sandaran sing bisa diatur 7001 Extended lan Widened Gaya Bisa digawa ing pesawat / Handrails sing bisa dipindhah supaya gampang digunakake/ Rem elektromagnetik/Anti-miring Desain/Desain ban shock absorber 1. Ngalih menyang motor tanpa sikat, bobot kendaraan kabeh mung 24KG 2. Nambah bantal, mobile telpon / cangkir banyu krenjang
Kursi Roda Manual

M8001

Bahan rangka:rangka baja karbon Bahan ban:Ban padat PU
Ukuran roda ngarep:6 inch Ukuran roda mburi:16 inchTanpa ring wheel nyaman, 20inches karo ring wheel Ukuran lipat: 69*77*29cm
Bobot resik:11 kg Kapasitas muat:100KG Ukuran lempitan cilik, bobot entheng, kuwat lan awet

M8004

bahan rangka:cat cair rangka baja karbon bahan ban:Ban padat PU
Ukuran Roda ngarep:6 inch Ukuran roda mburi:16 inchWithout ring wheel nyaman, 20inci karo ring wheel Ukuran lipat:69*77*29cm
Bobot resik:11 kg Kapasitas muat:100KG Ukuran lempitan cilik, bobot entheng, kuwat lan awet

M800402

Bahan:baja kekuatan dhuwur
kain:Bahan tawon 3D breathable Ukuran roda ngarep:7 inch Ukuran roda mburi:24 ing
Ukuran lipat:
Ukuran: 90*90*28 cm/35.4*35.4*11 in muatan:140KG / 309 LBS Bobot resik:14KG / 31 LBS
Jembar kendaraan:68 cm / 26.8 ing Dhuwur paling dawa (pegangan lemah):90 cm dhuwur Handrail:65cm / 25.6 ing dawa Handrail:35cm / 13.8 ing
Jembar blok:48 cm / 18.9 ing
ambane kursi:45cm / 17.8 ing Jembar mburi:45cm / 17.8 ing
Kemasan& Pengiriman

FAQ

Q: Apa wektu pangiriman kanggo sampel lan produksi massal?
A: 3-5 dina kanggo sampel, 7-15 dina kanggo produksi massal.

Q: Apa istilah pembayaran kanggo produksi Massal?
A: T / T advance.30% Simpenan, Balance Sadurunge pangiriman.

Q: Sampel Gratis kasedhiya
A: Kabeh conto dikenani biaya pisanan. ragad sampel bisa dibalekake kanthi urutan massal.

Q: Apa ana diskon?
A: Rega bakal diskon gumantung rincian sampeyan, lan rega bisa dirundingake gumantung saka kabutuhan, pacakage, pangiriman.
tanggal, jumlah, kualitas, lsp.
Semi-Otomatis Botol PET Blowing Machine Botol Nggawe Mesin Botol Molding Machine Mesin Pembuat Botol PET cocog kanggo ngasilake wadah lan botol plastik PET ing kabeh bentuk.
Semi-Otomatis Botol PET Blowing Machine Botol Nggawe Mesin Botol Molding Machine Mesin Pembuat Botol PET cocog kanggo ngasilake wadah lan botol plastik PET ing kabeh bentuk.
Semi-Otomatis Botol PET Blowing Machine Botol Nggawe Mesin Botol Molding Machine Mesin Pembuat Botol PET cocog kanggo ngasilake wadah lan botol plastik PET ing kabeh bentuk.
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Ninggalake PESAN
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka. Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan. Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan