Produk
VR
  • Rincian Produk

Minangka perusahaan inovasi-driven, Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. wis pengabdian kanggo pangembangan produk kanggo taun. Kita bangga lan bungah uga ngumumake yen kita wis sukses ngembangake Kursi Roda Listrik Price Power Stair Climbing Motor Ban Foldable Orthopedic Wheelchair. Inovasi teknologi promosi produk kanggo entuk posisi sing ora bisa dikalahake ing kompetisi sing sengit. Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. kanthi kualitas lan reputasi apik, wis menang reputasi apik ing industri.

Properti:Perlengkapan Terapi RehabilitasiPanggonan Asal:zhejiang
Jeneng merek:merek YHNomer Model:YH-68B
Tipe:Kursi rodhaBahan:Aluminium Alloy Kab
Jeneng produk:Kursi Roda ListrikLogo:Logo Custom Nampa
warna:Warna sing disesuaikanFungsi:Kesehatan
Sampel:DiwenehakeOEM:kasedhiya
Kapasitas bobot:150 kgPacking:Karton
Bobot:38 kg

Nomer Sertifikat CE: HW20201209014S

LAPORAN TES EMC:HW20201209014E
EN12184 LAPORAN UJI:HW20201209014R
EN60601 LAPORAN UJI LVD:HW20201209014S
Nomer ISO: 10137385M
Spesifikasi
Properti
Perlengkapan Terapi Rehabilitasi
Jeneng produk
Kursi Roda Listrik
Panggonan Asal
zhejiang
Bahan
Aluminium Alloy Kab
Jeneng merek
merek YH
warna
Warna sing disesuaikan
Nomer Model
YH-68B
Logo
Logo Custom Nampa
Jinis
Kursi rodha
Fungsi
Kesehatan
Bobot
38 kg
Sampel
Diwenehake
Packing
Karton
Kapasitas bobot
150kg Properti
Deskripsi Produk
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Ninggalake PESAN
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka. Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan. Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa