Produk
VR
  • Rincian Produk

Minangka kompetisi pasar dadi sengit lan fiercer, Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. wis mbayar manungsa waé liyane kanggo pentinge R&D produk anyar. Ing sawetara sasi kepungkur, kita wis pengabdian kanggo pangembangan produk anyar lan wis kasil dikembangaké diwasa Foldable skuter entheng kanggo wong dipatèni ora duwe kabisan 4 wheel Electric mobilitas scooter. Inovasi teknologi minangka landasan kualitas produk. Ing mangsa ngarep, Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. bakal ngandelake kemampuan R&D sing kuwat kanggo nganyari lan ngulang produk asli, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih apik kanggo pelanggan. Ora mung kuwi, perusahaan uga bakal ndhukung konsep layanan kanggo Ngapikake layanan lan ngupayakake nyedhiyakake layanan sing ngluwihi pangarepan pelanggan.

Properti:Perlengkapan Terapi RehabilitasiPanggonan Asal:zhejiang
Jeneng merek:YHNomer Model:YH-SC04
Tipe:Skuter Cacatjeneng produk:Skuter Mobilitas Listrik
Daya Motor:180Wwarna:Gray\Red\Blue\Silver\Customized
Endurance:Nganti 25 kmWektu Pengisian Daya:8-10h
Kapasitas muat:150KGBobot resik:44 Kg
Pangisi daya:24V2APacking ukuran:1280 * 550 * 710 mm

Ukuran produk
106*66*94 cm
Bobot net kendaraan
44 kg
Motor
24V/180W
Dhuwur kursi
510 mm
Bobot baterei (2)
10,5 kg
Baterei
12V/12Ah *2
Jembare kursi 
430 mm
kacepetan maksimum 
6 km/j
Pengontrol
45A
Dhuwur gagang
700 mm
bantalan
120 kg
Pangisi daya
2A
Dhuwur mburi
840 mm
ndrance
20 km
Roda mburi lan mburi
185 mm
FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan? A: Kita minangka pabrikan sing berpengalaman kanthi pabrik sing ambane 52.000 meter persegi. P: Apa aku bisa duwe produk khusus dhewe? A: Ya. OEM&ODM kasedhiya, kalebu desain, logo, paket dll. Q: Apa’iku MOQ? A: Kanggo persediaan, MOQ yaiku 1 pcs. Kanggo OEM&ODM, MOQ punika 50 pcs. Q: Aku bisa njaluk sampel? A: Nggih. Kita bisa nyedhiyakake sampel kanggo tes kualitas. Sampeyan mung kudu mbayar sampel lan kurir. Kita bakal ngatur ing 3 dina apa. P: Apa syarat pembayaran? A: T/T, Western Union, Paypal dll. Q: Apa'wektu pangiriman? A: Ing 15 dina kanggo pesenan siap. About 25-30 dina kanggo OEM&ODM order.Wektu pas gumantung ing kahanan nyata.
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Ninggalake PESAN
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka. Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan. Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa