Produk
VR
  • Detail Produk

Teknologi penting banget ing proses manufaktur produk. Kanthi nglamar teknologi, kita wis kasil nganyarke produk. Iku populer ing skenario aplikasi (s) saka Rehabilitation Therapy Supplies saiki. Kursi rodha listrik baja pancen nduweni peran penting ing aktivitas saben dinane.Produk paling apik ora bisa dipungkiri ayu, legendaris kanthi cara dhewe-dhewe lan cukup suwe kanggo tetep populer sajrone wektu sing cendhak. YOUHUAN wis darmabakti kanggo desain, R&D, manufaktur, lan nganyari kursi rodha elektrik,kursi rodha manual,Kursi rodha panjat tangga. Muga-muga bisa gawe marem para pelanggan saka macem-macem lapangan, negara, lan wilayah kanthi menehi produk lan layanan profesional sing berkualitas. Yen sampeyan duwe pitakonan utawa masalah, hubungi kita sawayah-wayah liwat informasi kontak sing kadhaptar ing situs web kita.

Properti:Perlengkapan Terapi RehabilitasiPanggonan Asal:Zhejiang, China
Jeneng merek:YOUHUAN MEDICALMode YH-E6011
Tipe:Kursi rodhaStabilitas dinamis:≥6°
Engine DC:250W * 2 pcsStabilitas statis:≥9°
Baterei:24V 12AH * 2 pcsTekanan ban:2 kgf/m
urip baterei:10-20kmKacepetan maksimum:6-10 km/j
Badan kursi roda:Dhuwur sandaran 42CMBobot net (karo baterei):45 kg
Bobot reged (kalebu kemasan):48 kg


Deskripsi Produk
Sugeng Rawuh Kanggo Ngunjungi Produk Kita.
LAPORAN UJI EMC:HW20201209014EEN12184 LAPORAN UJI:HW20201209014R EN60601 LAPORAN UJI LVD:HW20201209014S Nomer ISO: 10137385M
data produk
Stabilitas dinamis
Engine DC250W * 2 pcs


Stabilitas statis ≥9 °
Baterei: 24V 12AH * 2pcs


Urip baterei: 10-20km
Baterei: DC220V, 50Hz, 5A


Kacepetan maksimal: 6km / h
Controller saiki maksimum 50A


Radar mbalikke: Wis
Badan kursi rodha: Dhuwur sandaran 42CM


Diameter roda ngarep: 8 inci
Dhuwur Handrail: 20CM


Dhiameter roda mburi: 22 inci
Bobot net (karo baterei): 45kg


Jembaré kursi: 45CM
ambane kursi: 43CM


Ambane kursi: 50CM (mburi ngarep)
Bobot reged (kalebu kemasan): 48kg


Kemasan& Pengiriman

FAQ

Q: Apa wektu pangiriman kanggo sampel lan produksi massal?
A: 3-5 dina kanggo sampel, 7-15 dina kanggo produksi massal.

Q: Apa istilah pembayaran kanggo produksi Massal?
A: T / T advance.30% Simpenan, Balance Sadurunge pangiriman.

Q: Sampel Gratis kasedhiya
A: Kabeh conto dikenani biaya pisanan. ragad sampel bisa dibalekake kanthi urutan massal.

Q: Apa ana diskon?
A: Rega bakal diskon gumantung rincian sampeyan, lan rega bisa dirundingake gumantung saka kabutuhan, pacakage, pangiriman.
tanggal, jumlah, kualitas, lsp.
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Ninggalake PESAN
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka. Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan. Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa