Kursi Roda Listrik
VR
  • Rincian Produk

Sawise nyiyapake tim sing tansah melu ing R&D produk, Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. terus ngembangake produk kanthi rutin. Cerdas Grosir Lipat Bermotor kanggo Kursi Roda Patient Standing Wheelchair diluncurake kanggo kabeh pelanggan saka macem-macem lapangan. Liwat aplikasi teknologi, Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. wis nguwasani cara sing paling efisien lan ngirit tenaga kerja kanggo ngasilake produk kasebut. Pasokan. Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. tansah nganjurake konsep bisnis customer-centric, ngarahake nyedhiyakake layanan khusus, standar, lan macem-macem pelanggan. Kita fokus ing pangembangan teknologi lan ngarep-arep bisa nggawe sawetara inovasi sing didhukung dening kekuatan teknis sing kuwat.

Properti:Perlengkapan Terapi RehabilitasiPanggonan Asal:Zhejiang, China
Jeneng merek:merek YHNomer Model:8003
Tipe:Kursi rodhaJeneng produk:Kursi Roda Listrik
warna:Warna sing disesuaikanLogo:Logo Custom Nampa
Fungsi:KesehatanBobot:125 kg
Sampel:DiwenehakePacking:Karton
OEM:kasedhiyaKapasitas bobot:120 kg

jeneng produk
kursi rodha listrik
Model produk
8003
Ukuran roda ngarep
18”
Ukuran roda mburi
25”
Bobot beban maksimal
120 kg
Baterei
12V 20AH
Bobot Kendaraan
170KG
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Ninggalake PESAN
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka. Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan. Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa