VR
  • Rincian Produk

Kanthi kawruh pasar kiat, kita wis bisa kanggo nyedhiyani kualitas paling luweh New diesigh 180W * 2 Brushless motor Aluminium Alloy Frame Foldable Electric wheelchair. Panggunaan teknologi nyumbang kanggo Manufaktur sampurna YOUHUAN.New diesigh 180W * 2 Brushless motor Aluminium Alloy Frame Foldable Kursi rodha Electric digunakake digunakake ing lapangan (s) saka Rehabilitasi Therapy Supplies lan kaya. Sawise nganalisa dinamika industri lan riset pangembangan pasar, kita njamin kursi rodha listrik, kursi rodha manual, kursi rodha panjat tangga duwe kaluwihan ing tampilan lan kinerja. Iki dirancang kanthi struktur lan tampilan sing unik, saengga bisa narik kawigaten para pelanggan potensial. Kajaba iku, fitur New diesigh 180W * 2 Brushless motor Aluminium Alloy Frame Foldable Electric kursi rodha ndadekake luwih terkenal.

Properti:Perlengkapan Terapi RehabilitasiPanggonan Asal:Zhejiang, China
Jeneng merek:YOUHUAN MEDICALNomer Model:E6007
Tipe:Kursi rodhaJeneng produk:kursi rodha listrik
Bahan:Aluminium Alloy KabMotor:360W Brushless Motor
Fungsi:KesehatanBobot reged:27 kg (tanpa baterei)
sampel:Diwenehakepacking:karton
OEM:kasedhiyaKapasitas bobot:150 kg

Deskripsi Produk
Yen sampeyan butuh LIPAT OTOMATIS REMOTE ONE STEP, MUNG PLUS 80 USD sampeyan bisa entuk
VIDEO sing ditampilake ing ngisor iki

Jeneng produk
Kursi Roda Listrik
Panggonan Asal
Zhejiang China
Baterei 
24 V  12 AH * 1 PCS
Merk
Y H
Ukuran
78CM X 74CM X 42CM
Ukuran Kursi
46CM * 46CM
Bobot
25kg tanpa baterei
Wektu Ngisi daya
6-8 Jam
Daya Motor
180W*2
toleransi
25KM
Kacepetan
0-6 km limang gir luwes
Ukuran roda mburi
24 inchi
Daftar Packing
Instruksi Pedal Baterei Kursi Roda
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Ninggalake PESAN
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka. Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan. Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa