Kursi Roda Lipat Daya Ringan
VR
  • Detail Produk

Babagan YOUHUAN

Ningbo Youhuan didegaké ing Maret 2014, wis kira-kira 150 karyawan.marketing liwat 36 negara lan wilayah.lan serves luwih saka 200,00 pangguna tuwa ing saindhenging donya. Kanthi area 200 hektar, luwih saka 3000 meter persegi bengkel standar, duwe cetakan, pangolahan, welding, frekuensi dhuwur, cetakan injeksi,  lukisan, bengkel pemurnian perakitan.Certified dening TUVISO13485.EU sertifikasi CE. Kita setya ngrampungake masalah kesulitan lelungan kanggo populasi tuwa global. Tanggung jawab kita yaiku nambah indeks rasa seneng wong tuwa. Fokus ing pangembangan lan produksi kursi rodha listrik cerdas portabel, kursi rodha baja, kursi perawat cerdas lan macem-macem skuter mobilitas. Youhuan ngrawat lan nglindhungi manungsa. Kita pengin nggawe kursi roda listrik sing cerdas manungsa sing bakal dadi ati lan peduli lan fokus ing pengalaman pangguna. Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd punika Produsèn produk engergy anyar karo fasilitas testing uga-dilengkapi lan kuwat technical force.With sawetara saka sudhut, kualitas apik, prices cukup lan designs apik gayane, produk kita digunakake digunakake ing produk engergy anyar lan industri liyane.Produk kita akeh diakoni lan dipercaya dening pangguna lan bisa nyukupi kabutuhan ekonomi lan sosial sing terus-terusan.We welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan masyarakat kanggo hubungi kita kanggo hubungan bisnis mangsa lan sukses bebarengan.

Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. Analisis jero saka kabutuhan nyata pelanggan target, digabungake karo sumber daya kaluwihan dhewe, sukses ngembangake pasokan Pabrikan Listrik Bermotor Roda Ban Power Kursi Roda Ing Pakistan. Karyawan kita trampil nggunakake alat lan teknologi kanggo nggawe pasokan Pabrikan Roda Listrik Bermotor Kursi Roda Kursi Roda Daya Ban Ing Pakistan. Sawise netepake kabutuhan pelanggan lan pasar, kita wis kasil nggawe Pabrik pasokan Motorized Electric Wheels Tire Power Wheelchair Wheelchairs Ing Pakistan duwe sawetara kaluwihan wanderful, kabeh kang bisa bantuan nggawe metu ing pasar. Kajaba iku, penampilane uga ditekanake banget. Desainer kreatif nggawe produk kasebut unik ing tampilan kanthi tetep cedhak karo tren industri paling anyar.

Properti:Perlengkapan Terapi RehabilitasiPanggonan Asal:Zhejiang, China
Jeneng merek:merek YHNomer Model:YH-E5521
Tipe:Kursi rodhaJeneng produk:Kursi Roda Listrik
Bahan:Paduan aluminiumwarna:Warna sing disesuaikan
Logo:Logo Custom NampaFungsi:Kesehatan
Bobot:20,5 KgSampel:Diwenehake
Packing:KartonOEM:kasedhiya
Kapasitas bobot:100 kg


Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake.

FAQ
Q1. Apa klausa packing sampeyan?
A: Umumé, kita ngemas barang ing kothak sing kuwat. Yen sampeyan duwe paten sing kadhaptar kanthi sah, kita bisa ngemas barang kasebut menyang sampeyan
kothak merek sawise entuk buku wewenang.

Q2. Apa kahanan pangiriman sampeyan?
Wangsulan: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

Q3. Apa wektu pangiriman sampeyan?
Jawaban: Umumé, 20-30 dina sawise nampa pembayaran advance. Wektu pangiriman tartamtu gumantung ing item lan
jumlah pesenan sampeyan.

Q4. Apa sampeyan bisa nggawe miturut sampel?
A: Ya, kita bisa ngasilake liwat conto sampeyan.

Q5. Apa kebijakan sampel sampeyan?
A: Kita bisa menehi conto gratis, nanging para pelanggan kudu mbayar ragad ekspres.

Q6. Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?
A: Ya, kita duwe 100% tes sadurunge pangiriman.

Q7: Kepiye carane nggawe bisnis jangka panjang lan nyambungake kanthi apik?
Jawaban: We njaga kualitas apik lan prices competitive kanggo mesthekake yen pelanggan entuk manfaat.
Kaluwihan Kita
1. Gampang melu kanggo panyimpenan lan transportasi sing apik
2. Pijakan kaki sing dilipat nggawe luwih gampang kanggo ngadeg utawa lungguh
3. Pigura entheng lan tahan karat lan nambah keamanan pasien
4. Kursi alus nggawe pasien luwih nyaman nalika lungguh
5. Produsen profesional sajrone 10 taun kanthi produk terapi rehabilitasi lan produk perawatan kesehatan.
6. Kita duwe cukup saham ing gudang, wektu pangiriman sampel mung butuh 1-3 dina.
7. Perusahaan kita nyedhiyakake inspeksi produk, jaminan produk, sertifikat.
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Ninggalake PESAN
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka. Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan. Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa