VR
  • Rincian Produk

Babagan pangembangan industri, Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. wis didorong ngembangake produk anyar supaya kita tetep kompetitif. Rangkaian Perlengkapan Terapi Rehabilitasi digawe kanthi bahan sing paling apik. Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. wis nyadari pentinge teknologi. Ing taun anyar, kita wis nandur modhal akeh banget ing dandan teknologi lan nganyarke lan riset lan pangembangan produk anyar. Kanthi cara iki, kita bisa manggoni posisi sing luwih kompetitif ing industri kasebut.

Properti:Perlengkapan Terapi RehabilitasiPanggonan Asal:Zhejiang, China
Jeneng merek:merek YHNomer Model:E8002
Tipe:Kursi rodhaJeneng produk:Kursi Roda Listrik
Bahan:Aluminium Alloy Kabwarna:Warna sing disesuaikan
Logo:Logo Custom NampaFungsi:Kesehatan
Bobot:27.5kg (tanpa baterei)Sampel:Diwenehake
Packing:KartonOEM:kasedhiya
Kapasitas bobot:130 kg

Yen sampeyan butuh ONE STEP REMOTE AUTOMATIC FOLDING ,MUNG PLUS 70 USD sampeyan bisa entuk .Uga yen sampeyan butuh OTOMATIS LYING DOWN , UGI BISA NYAWITAN MANGGO.


DECLERATION PERUSAHAAN

yen model padha karo produk kita, yen ana perusahaan marang, kekuatan, daya, hub gembong, lan motor pangayoman luwih saka kita, yen sampeyan tuku saka kita lan wong-wong mau, mangga duwe comparison Yen kita luwih murah tinimbang dheweke , kita langsung bali kabeh kursi rodha tanpa biaya
Rekomendasi Produk
Deskripsi Produk

Model liyane kanggo sampeyan pilih mangga

HUBUNGI KAMI kanggo njaluk informasi sing luwih rinci

Klien nuduhake video kasebut

Spesifikasi
Roda universal
Motor kuat 250W * 2
Sistem rem
Rem elektromagnetik EABS
Bantalan beban
130KG
Kapasitas baterei
24V12AH, 20AH, 26AH opsional
toleransi
± 25km
Kemampuan nyebrang alangan
≥8°、≤13°
Baterei
baterei lithium
Bobot mobil
28 kg
Pigura
Bahan paduan
Kacepetan nyopir
≤ 6 km/j
ukuran
84x64x95cm sadurunge lempitan
75x38cm sawise lempitan
Ban
Driving wheel 12 inch pneumatic ban 8-inch PU ban
Packing& Pangiriman
Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake.
Profil Perusahaan
Kaluwihan Kita
1. Gampang melu kanggo panyimpenan lan transportasi sing apik
2. Pijakan kaki sing dilipat nggawe luwih gampang kanggo ngadeg utawa lungguh
3. Pigura entheng lan tahan karat lan nambah keamanan pasien
4. Kursi alus nggawe pasien luwih nyaman nalika lungguh
5. Produsen profesional sajrone 10 taun kanthi produk terapi rehabilitasi lan produk perawatan kesehatan.
6. Kita duwe cukup saham ing gudang, wektu pangiriman sampel mung butuh 1-3 dina.
7. Perusahaan kita nyedhiyakake inspeksi produk, jaminan produk, sertifikat.
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Ninggalake PESAN
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka. Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan. Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa