Produk
VR
  • Rincian Produk

Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. bisa nyedhiyakake layanan sing paling efisien lan Pabrik langsung adol kursi rodha lempitan kursi roda kanggo kursi roda listrik portabel kanthi baterei lithium kanthi kualitas paling dhuwur lan rega paling terjangkau. Wis dibuktekake manawa teknologi dhuwur bisa nyumbang kanggo proses manufaktur kanthi efisiensi dhuwur. Ing lapangan Penyediaan Terapi Rehabilitasi, Pabrik langsung adol kursi rodha lempitan kanggo kursi roda listrik portabel sing dipatèni kanthi baterei lithium ditampa kanthi akeh pangguna. Swara taun, Pabrik langsung sale kursi rodha lempitan handcycle kanggo dipatèni hotspot kursi rodha karo lithium baterei wis digunakake dikenali dening pelanggan sing wis kerjo bareng.

Properti:Perlengkapan Terapi RehabilitasiPanggonan Asal:Zhejiang, China
Jeneng merek:merek YHNomer Model:YH-E6005-A
Tipe:Kursi rodhaJeneng produk:Kursi Roda Listrik
Bahan:bajawarna:Warna sing disesuaikan
Logo:Logo Custom NampaFungsi:Kesehatan
Bobot:48kgSampel:Diwenehake
Packing:KartonOEM:kasedhiya
Kapasitas bobot:130 kg

Nomer Sertifikat CE: HW20201209014S
LAPORAN TES EMC:HW20201209014E
EN12184 LAPORAN UJI:HW20201209014R
EN60601 LAPORAN UJI LVD:HW20201209014S
Nomer ISO: 10137385M
Deskripsi Produk
Ukuran kursi: 490 * 490 mm
motor: 24 V/250 w * 2
baterei: 24v / 12.8ah
kacepetan maksimum: 6km / h
max loading: 130kg
GW.NW.: 48KG/45KG
paket: 850*380*760mm
rodha: 24 inch
Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake.
Profil Perusahaan
Sertifikasi
FAQ
Q1. Apa klausa packing sampeyan?
A: Umumé, kita ngemas barang ing kothak sing kuwat. Yen sampeyan duwe paten sing kadhaptar kanthi sah, kita bisa ngemas barang kasebut menyang sampeyan
kothak merek sawise entuk buku wewenang.

Q2. Apa kahanan pangiriman sampeyan?
Wangsulan: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

Q3. apa'wektu pangiriman sampeyan?
Jawaban: Umumé, 20-30 dina sawise nampa pembayaran advance. Wektu pangiriman tartamtu gumantung ing item lan
jumlah pesenan sampeyan.

Q4. Apa sampeyan bisa nggawe miturut sampel?
A: Ya, kita bisa ngasilake liwat conto sampeyan.

Q5. Apa kebijakan sampel sampeyan?
A: Kita bisa menehi conto gratis, nanging para pelanggan kudu mbayar ragad ekspres.

Q6. Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?
A: Ya, kita duwe 100% tes sadurunge pangiriman.

Q7: Kepiye carane nggawe bisnis jangka panjang lan nyambungake kanthi apik?
Jawaban: We njaga kualitas apik lan prices competitive kanggo mesthekake yen pelanggan entuk manfaat.
Kaluwihan Kita
1. Gampang melu kanggo panyimpenan lan transportasi sing apik
2. Pijakan kaki sing dilipat nggawe luwih gampang kanggo ngadeg utawa lungguh
3. Pigura entheng lan tahan karat lan nambah keamanan pasien
4. Kursi alus nggawe pasien luwih nyaman nalika lungguh
5. Produsen profesional sajrone 10 taun kanthi produk terapi rehabilitasi lan produk perawatan kesehatan.
6. Kita duwe cukup saham ing gudang, wektu pangiriman sampel mung butuh 1-3 dina.
7. Perusahaan kita nyedhiyakake inspeksi produk, jaminan produk, sertifikat.
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Ninggalake PESAN
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka. Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan. Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa