Kursi Roda Lipat Aluminium Alloy
VR
  • Rincian Produk

Kanthi pembangunan pirang-pirang taun, YOUHUAN nduwe posisi penting ing industri Penyediaan Terapi Rehabilitasi saiki. Kita tansah selaras karo standar kualitas internasional lan sistem manajemen kualitas, sakabehe njamin kualitas produk. Kunci kanggo 2021 NEW Folding Lightweight Electric Cacat Produsen Cacat daya saing kursi rodha yaiku inovasi. Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. netepi semangat perusahaan 'pragmatisme & inovasi' lan tujuane nggawe keuntungan kanggo para pemangku kepentingan. Didorong dening persaingan sengit ing pasar, Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. terus yakin yen kita kudu fokus ing R&D lan ngembangake teknologi anyar kanggo adaptasi karo tren pasar.

Properti:Perlengkapan Terapi RehabilitasiPanggonan Asal:Zhejiang, China
Jeneng merek:merek YHNomer Model:YH-7001
Tipe:Kursi rodhaJeneng produk:Kursi Roda Listrik
Bahan:Aluminium Alloy Kabwarna:Warna sing disesuaikan
Logo:Logo Custom NampaFungsi:Kesehatan
Bobot:27.5kg (tanpa baterei)Sampel:Diwenehake
Packing:KartonOEM:kasedhiya
Kapasitas bobot:130 kg

MUNG TAMBAHAN 70 USD BISA Entuk FUNGSI KURSI RODA LIPAT OTOMATIS REMOTE CONTROL, UTAWA MILIH LYING OTOMATIS kaya sing dituduhake ing ngisor iki
Properti
Perlengkapan Terapi Rehabilitasi
Jeneng merek
merek YH
Nomer Model
YH-7001
Jinis
Kursi rodha
Bahan
Aluminium Alloy Kab
Logo
Logo Custom Nampa
warna
Warna sing disesuaikan
Bobot
26 kg
Kapasitas bobot
130 kg
OEM
kasedhiya
Sampel
Diwenehake
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Ninggalake PESAN
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka. Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan. Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa