Kursi Roda Lipat Daya Baja
VR
  • Detail Produk

Babagan YOUHUAN

Ningbo Youhuan didegaké ing Maret 2014, wis kira-kira 150 karyawan.marketing liwat 36 negara lan wilayah.lan serves luwih saka 200,00 pangguna tuwa ing saindhenging donya. Kanthi area 200 hektar, luwih saka 3000 meter persegi bengkel standar, duwe cetakan, pangolahan, welding, frekuensi dhuwur, cetakan injeksi,  lukisan, bengkel pemurnian perakitan.Certified dening TUVISO13485.EU sertifikasi CE. Kita setya ngrampungake masalah kesulitan lelungan kanggo populasi tuwa global. Tanggung jawab kita yaiku nambah indeks rasa seneng wong tuwa. Fokus ing pangembangan lan produksi kursi rodha listrik cerdas portabel, kursi rodha baja, kursi perawat cerdas lan macem-macem skuter mobilitas. Youhuan ngrawat lan nglindhungi manungsa. Kita pengin nggawe kursi roda listrik sing cerdas manungsa sing bakal dadi ati lan peduli lan fokus ing pengalaman pangguna. Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd punika Produsèn produk engergy anyar karo fasilitas testing uga-dilengkapi lan kuwat technical force.With sawetara saka sudhut, kualitas apik, prices cukup lan designs apik gayane, produk kita digunakake digunakake ing produk engergy anyar lan industri liyane.Produk kita akeh diakoni lan dipercaya dening pangguna lan bisa nyukupi kabutuhan ekonomi lan sosial sing terus-terusan.We welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan masyarakat kanggo hubungi kita kanggo hubungan bisnis mangsa lan sukses bebarengan.

Ana akeh macem-macem Skuter roda papat anyar sing aman lan nyaman. Produk skuter mobilitas listrik sing bisa dilipat kanggo macem-macem klompok umur lan anggaran. Tim teknis kita duwe pengalaman pirang-pirang taun ing lapangan iki lan bisa menehi pendapat profesional, saran lan pengalaman solusi. Nalika pelanggan nemoni masalah teknis, dheweke bisa nyedhiyakake layanan saka lawang menyang lawang. Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. kebak semangat kanggo apa sing kita lakoni saiki. Dipupuk dening budaya persatuan lan integritas perusahaan, saben karyawan optimistis lan terus golek cara sing luwih apik kanggo ngasilake produk kasebut. Visi kita yaiku nggawe keuntungan kanggo mitra lan pelanggan.

Properti:Perlengkapan Terapi RehabilitasiPanggonan Asal:ZHEJIANG
Jeneng merek:YHNomer Model:SC01
jeneng produk:Skuter Mobilitas ListrikDaya Motor:250W
warna:Gray\Red\Blue\Silver\CustomizedEndurance:Nganti 25 km
Wektu Pengisian Daya:8-10hKapasitas muat:130KG
Bobot resik:55 KgPangisi daya:24V2A
Packing ukuran:1280 * 550 * 710 mm


Bahan 
Paduan Aluminium + Baja
Shock absober
Ngarep 2 lan Mburi 1
Baterei
Timbal-asam 12V×2 20AH
Sistem Rem
Rem elektromagnetik
bubuk motor
24V/400W(LINIX/o Taiwan)
Kursi
Kursi Kulit Tebal 360°
Pengontrol
24V / Dinamis50A
Lampu ngarep
LED
MIN. Radius Nguripake
1,5m
werna-werna
Grey\Red\Blue\Silver\Customize
MAX. Kelas Pendakian
12°
Ukuran (L × W × H)
1200 × 520 × 900 mm
Ground Clearance
150 mm
Packing Ukuran
1280 × 550 × 710 mm
Bobot Net tanpa baterei
41 kg
Bahan Wheel Hub
Aluminium Alloy / ◊ Nylo diimpor
Bobot reged karo baterei
46 kg
Wheelbase
81CM
Kapasitas Bobot
100 kg
Sistem penggerak
24V Disegel Mini Transaxle
MAX. Kacepetan (km/h)
8-10 km/j
MAX. Driving Range
iki 25 km
FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?A: Kita minangka pabrikan sing berpengalaman kanthi pabrik sing ambane 52.000 meter persegi. P: Apa aku bisa duwe produk khusus dhewe?A: Ya. OEM&ODM kasedhiya, kalebu desain, logo, paket dll. Q: Apa MOQ?A: Kanggo persediaan, MOQ yaiku 1 pcs. Kanggo OEM&ODM, MOQ punika 50 pcs. Q: Aku bisa njaluk sampel?A: Nggih. Kita bisa nyedhiyakake sampel kanggo tes kualitas. Sampeyan mung kudu mbayar sampel lan kurir. Kita bakal ngatur ing 3 dina apa. P: Apa syarat pembayaran?A: T/T, Western Union, Paypal dll.Q: Apa wektu pangiriman?A: Ing 15 dina kanggo pesenan siap. About 25-30 dina kanggo OEM&ODM order.Wektu pas gumantung ing kahanan nyata.
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Ninggalake PESAN
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka. Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan. Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa