Kursi Roda Listrik
VR
  • Rincian Produk

Supaya munggah karo pembangunan industri, kabeh karyawan Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. wis nindakake sakabehe kanggo berkembang produk anyar kanggo dina. Kursi Roda Listrik Aluminium Alloy Portable Kursi Roda Listrik Lipat Ringan Kanthi Kontrol Remot sing dikembangake ing premis tren pasar lan titik nyeri pelanggan wis dadi industri anyar. Kita duwe tim berpengalaman sing kalebu sawetara ahli industri. Dheweke duwe pengalaman pirang-pirang taun ing manufaktur lan ngrancang kursi rodha listrik. Ing sasi kepungkur, dheweke wis fokus kanggo ningkatake panggunaan praktis produk kasebut, lan pungkasane digawe. Kanthi bangga, produk kita seneng macem-macem aplikasi lan bisa migunani banget nalika ditrapake ing lapangan kursi roda listrik, kursi rodha manual, kursi rodha panjat tangga.

Properti:Perlengkapan Terapi RehabilitasiPanggonan Asal:Zhejiang, China
Jeneng merek:YOUHUAN MEDICALNomer Model:YH-7005
Tipe:Kursi Roda, Kursi Roda ListrikBahan Rangka:Aluminium Alloy Kab
Max Loading:150 kgNgisi daya dawa:6-8 Jam
Bobot:26 kgBobot baterei:2,2 kg
Kacepetan:0-6 Kilometer, Lima Bisa DisetelSistem rem:Rem elektromagnetik
pengontrol:360 Derajat Rocker ControllerJarak tempuh:20-25km

Sugeng Rawuh Kanggo Ngunjungi Produk Kita.
Kanthi Remote Control (Brushed Motor)
Daya Motor
saben 250W, total loro 500W
Bobot
20KG (Brushless Motor)
Baterei
baterei lithium labeled (13AH)
Bobot baterei
2.2KG
Bahan Rangka
wesi magnesium
Kacepetan
0-6 kilometer, limang gir bisa diatur
Muatan
150 KG
Sistem Rem
rem elektromagnetik
Wektu Ngisi daya
6-8 jam
Pengontrol
360-degree rocker controller
Sudut Upslope
kurang saka utawa padha karo 35 derajat
Jarak tempuh
20-25KM
Nampa warna, logo, ukuran, lsp.
Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd
Apa Produsèn professnal kanggo kursi rodha listrik .skuter mobilitas listrik lan produk medical liyane.

Kita uga duwe tim desain apik lan berkembang 10-15 produk ajeg saben taun. We duwe model ekonomi, model biasa lan
model tingkat dhuwur kanggo pelanggan milih.

Saiki, produk kita wis didol ing saindenging jagad. Lan kita duwe reputasi apik kanggo kualitas dipercaya, workmanship apik lan
desain apik gayane. Lan Kita wis netepake hubungan koperasi strategis sing apik karo akeh pelanggan domestik lan manca, diekspor menyang
Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Aurtralia, Asia Tenggara luwih saka 80 negara, wis ukuran ageng.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Ninggalake PESAN
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka. Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan. Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa