Kursi Roda Lipat Aluminium Alloy
VR
  • Detail Produk

Ana akeh macem-macem Gampang banget kanggo nggunakake skuter electrico lan skuter cacat kanggo produk sing digunakake kanggo wong diwasa lan wong tuwa kanggo macem-macem klompok umur lan anggaran. Skuter listrik Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd. tansah netepi prinsip 'nggawe nilai kanggo pelanggan lan nggawa keuntungan kanggo para pemangku kepentingan'. Ing proses pembangunan, kita Highly fokus ing kualitas lan mesthekake ora ana produk sampurna dikirim menyang pelanggan.

Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:merek YH
Nomer Model:YH-H018daya:201-500w
Tegangan:36VWektu Pengisian Daya:6-8h
Bisa dilipat:ya wisRange per Charge:28-30km
Kacepetan Max:<30 km/jSertifikasi:ce
Jeneng produk:Skuter listrikSertifikat:CE
warna:Warna sing disesuaikanLogo:Logo Custom Nampa
Fungsi:DolanBobot:55 kg
Sampel:DiwenehakePacking:Karton
OEM:kasedhiyaKapasitas bobot:130 kg


Gampang banget kanggo nggunakake skuter electrico lan skuter cacat kanggo wong diwasa lan wong tuwa. 

 

 

Nomer Model: 

YH-18

Model Level &  jeneng 

Skala cilik  Skuter Mobilitas Listrik

Shock absober

Baterei

Timbal-asam 12V×2 20AH

Sistem Rem

Rem elektromagnetik

bubuk motor

24V/300W(LINIX/o Taiwan)

Kursi 

Kursi Kulit Tebal 360°

pengontrol

24V/50A Dinamis

Lampu ngarep

LED

Bobot Net tanpa baterei

55 kg

Nguripake Cahya

Bobot reged karo baterei

65 kg

werna-werna

Gray\Red\Blue\Silver\Customized

Kapasitas Bobot

150 kg

Kaca spion

MAX. Kacepetan (km/h)

6-8 km/j

kunci

2 pcs

MIN. Radius Nguripake

1.1m

Keranjang Panyimpenan

Bisa diekstrak

MAX. Kelas Pendakian

12°

Wektu Ngisi daya

8-10h

Ground Clearance

120 mm

Pangisi daya

24V2A  

MAX. Driving Range

iki 28 km

Port Pengisian USB

Ukuran Ban Roda& Bahan 

9''/9'' Solid PU /Ban pneumatik

Ukuran (L × W × H)

1100 × 510 × 900 mm

Bahan Wheel Hub

nilon import /Aluminium Alloy Kab

Packing Ukuran

1130 × 530 × 490 mm   710 * 510 * 350 mm

Wheelbase

80CM

Qty / 20GP

80 pcs

Sistem penggerak

24V Disegel Mini Transaxle

Jumlah / 40HQ

160 pcs

 Konfigurasi standar  Bisa dipilih - Ora

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaluwihan:
1. Gampang melu kanggo panyimpenan lan transportasi sing apik
2. Pijakan kaki sing dilipat nggawe luwih gampang kanggo ngadeg utawa lungguh
3. Pigura entheng lan tahan karat lan nambah keamanan pasien
4. Kursi alus nggawe pasien luwih nyaman nalika lungguh
5. Produsen profesional sajrone 10 taun kanthi produk terapi rehabilitasi lan produk perawatan kesehatan.
6. Kita duwe cukup saham ing gudang, wektu pangiriman sampel mung butuh 1-3 dina.
7. Perusahaan kita nyedhiyakake inspeksi produk, jaminan produk, sertifikat.

 

Model liyane kanggo sampeyan deleng 

 

 

 

 Cara kontak 

 

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Ninggalake PESAN
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka. Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan. Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa