Kursi Roda Lipat Daya Ringan
VR
  • Detail Produk

Babagan YOUHUAN

Ningbo Youhuan didegaké ing Maret 2014, wis kira-kira 150 karyawan.marketing liwat 36 negara lan wilayah.lan serves luwih saka 200,00 pangguna tuwa ing saindhenging donya. Kanthi area 200 hektar, luwih saka 3000 meter persegi bengkel standar, duwe cetakan, pangolahan, welding, frekuensi dhuwur, cetakan injeksi,  lukisan, bengkel pemurnian perakitan.Certified dening TUVISO13485.EU sertifikasi CE. Kita setya ngrampungake masalah kesulitan lelungan kanggo populasi tuwa global. Tanggung jawab kita yaiku nambah indeks rasa seneng wong tuwa. Fokus ing pangembangan lan produksi kursi rodha listrik cerdas portabel, kursi rodha baja, kursi perawat cerdas lan macem-macem skuter mobilitas. Youhuan ngrawat lan nglindhungi manungsa. Kita pengin nggawe kursi roda listrik sing cerdas manungsa sing bakal dadi ati lan peduli lan fokus ing pengalaman pangguna. Ningbo Youhuan Automation Technology Co., Ltd punika Produsèn produk engergy anyar karo fasilitas testing uga-dilengkapi lan kuwat technical force.With sawetara saka sudhut, kualitas apik, prices cukup lan designs apik gayane, produk kita digunakake digunakake ing produk engergy anyar lan industri liyane.Produk kita akeh diakoni lan dipercaya dening pangguna lan bisa nyukupi kabutuhan ekonomi lan sosial sing terus-terusan.We welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan masyarakat kanggo hubungi kita kanggo hubungan bisnis mangsa lan sukses bebarengan.

Informasi produk

 Professional lightweight electric wheelchairs folding manufacturers   

Sertifikasi lan Paten

Certificate
Certificate
Certificate


  Kaluwihan Perusahaan
01
Jaminan Mutu
02
24 Jam online
03
Sah asli

Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan kursi rodha listrik sing bisa dilipat

P:

Bisa kursi rodha elektrik, kursi rodha manual, Stair climbing biaya sampel kursi rodha dibalekake yen pesenan diselehake?     

A:

Umume kursi rodha listrik, kursi roda manual, biaya sampel kursi roda panjat tangga bisa dibalekake yen pesenan wis dikonfirmasi. Mangga yakin yen YOUHUAN tansah menehi keuntungan maksimal kanggo sampeyan amarga kita cenderung njelajah kerjasama sing langgeng karo kabeh pelanggan sajrone ekspansi pasar. Hubungi Layanan Pelanggan kanggo njaluk conto produk lan takon biaya conto. Kita bakal ngasilake sampel kanthi dedikasi lan upaya lengkap, njamin kualitas produk sing paling apik. Matur nuwun kanggo kapentingan ing produk YOUHUAN.

P:

Suwene wektu pangiriman kursi roda listrik, kursi roda manual, Kursi rodha panjat tangga?     

A:

Wektu pangiriman dijamin tepat wektu. Wektu pangiriman ing kene utamane nuduhake wektu pangolahan ditambah wektu pengiriman. Ing babagan wektu pangolahan, YOUHUAN, minangka produsen kanthi pengalaman sing sugih, dilengkapi jalur produksi sing canggih, sing njamin produk bisa digawe kanthi cepet tanpa ngrusak kualitas. Kanggo wektu pengiriman, kita kerja bareng karo pengangkut barang sing dipercaya kanggo ngirim barang, sing bisa nggawe manawa barang kasebut bisa dikirim menyang pelanggan kanthi aman lan sehat. Oalah, kita janji yen pelanggan bisa entuk barang ing wektu sing wis ditemtokake.

P:

Kepiye carane njaluk kursi roda listrik, kursi roda manual, kutipan kursi roda panjat tangga?     

A:

Kanggo njaluk penawaran kursi rodha listrik,kursi rodha manual,kursi rodha panjat tangga, mangga lengkapi formulir ing kaca "Hubungi Kami", lan salah sawijining mitra dodolan bakal ngubungi sampeyan sanalika bisa. Yen sampeyan pengin kutipan kanggo layanan khusus, priksa manawa rinci babagan deskripsi produk sampeyan. Keperluan sampeyan kudu pas banget saka tahap awal akuisisi penawaran supaya kutipan bisa pas karo kahanan sampeyan. YOUHUAN bakal menehi rega paling apik kanthi syarat kualitas lan bahan cocog karo kabutuhan sampeyan.

P:

Apa YOUHUAN nyedhiyakake layanan ODM?     

A:

ya wis. YOUHUAN bangga dadi panyedhiya layanan ODM profesional. We are staffed karo desainer kandel lan inovatif kalebu desainer web, lan desainer grafis. Dheweke pinter ing macem-macem jinis piranti lunak grafis kalebu Adobe Illustrator lan Photoshop. Karya desain kreatif sing nyumbang kanggo daya saing ing tampilan produk. Umume kasus, dheweke aktif menehi saran babagan desain produk ODM. Kajaba iku, kita dilengkapi mesin canggih lan wis nguwasani teknologi sing dianyari kanggo entuk proses manufaktur kanthi tliti dhuwur.

P:

Kepiye babagan wektu timbal kursi rodha listrik, kursi rodha manual, Kursi rodha panjat tangga saka pesenan nganti dikirim?     

A:

YOUHUAN bisa menehi perkiraan wektu kanggo sampeyan. Yen sampeyan takon kanggo wektu nunggu pas rinci, hubungi kita langsung. Nyatane, ana akeh faktor sing bisa mengaruhi wektu timbal, kayata wektu pangolahan pesenan, wektu tuku bahan mentah, persediaan pungkasan, lan jumlah pesenan sing dijadwalake. Kanggo nyepetake wektu timbal sabisa, kita njamin rantai pasokan sing lancar lan nglacak aliran saka kita nganti tekan perusahaan kargo. Kita bakal ngetung wektu timbal lan menehi sampeyan wektu sing tepat sadurunge nggawe pesenan. Mangga yakin manawa produk bakal dikirim menyang sampeyan ing wektu sing wis ditemtokake.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Ninggalake PESAN
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka. Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan. Yen sampeyan hubungi kita saiki kanggo rincian liyane, sampeyan bisa njupuk conto gratis.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English čeština čeština Tiếng Việt Tiếng Việt O'zbek O'zbek ภาษาไทย ภาษาไทย Српски Српски Slovenščina Slovenščina Română Română Nederlands Nederlands Bahasa Melayu Bahasa Melayu Basa Jawa Basa Jawa हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia বাংলা বাংলা русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية
Basa saiki:Basa Jawa